Korkmaz Ailesi Mutfak Projesi, Antalya

İç Mimari Projesi

Haziran/2014

Antalya’nın iklim şartlarından dolayı açık mekânlar kullanıma uygun olmuyor. Bu nedenle; geniş balkona sahip Korkmaz ailesinin balkonunun büyük bir bölümü mutfağa dahil edilerek planda revizyon yapıldı.

7. katta bulunan konutun manzarası ve mekânın ferahlığı düşünülerek balkon geniş ısı camlarla kapatıldı.

Yemek alanıyla birlikte düşünülen mutfakta zemin kaplamasında bu ayrımı yansıttık.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s